STUCADOOR GIGANT

Betaalbaar en betrouwbaar

Allround stucadoor

Allround stucadoorsbedrijf: de beste prijs – kwaliteit verhouding

Waarom u voor Stucadoor Gigant kiest!

Een allround stucadoorsbedrijf dat mensen door het hele land helpt: dat zijn wij. Wij vinden niet dat u de hoogste prijs moet betalen voor de beste kwaliteit. Dit bedrijf staat bekend om zijn uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. Een scherpe prijs, en toch kunnen genieten van een hoogwaardige kwaliteit. Dat is waar wij als allround stucadoorsbedrijf voor staan. Het is niet voor niets dat we in de loop der jaren een hoop klanten tevreden hebben gemaakt.

Misschien heeft u wel uw eigen criteria waar een allround stucadoorsbedrijf aan dient te voldoen. Hieronder worden een aantal van deze criteria voor u op een rijtje gezet, waarna gekeken wordt of dit allround stucadoorsbedrijf hieraan voldoet. Daarnaast laten wij u zien voor welke diensten u bij deze stucadoor terecht kunt. Hierbij wordt tevens geïllustreerd hoe hierbij te werk gegaan zal worden. Zo weet u waar u aan toe bent.

Stucadoor
Stucwerk

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een voordelige en professionele stucadoor nodig? Stucadoor Gigant helpt u verder!

Aan welke criteria moet een allround stucadoorsbedrijf voldoen?

Wanneer mag je jezelf een allround stucadoorsbedrijf noemen?

De term ‘allround’ betekent dat er over de gehele linie kwaliteit wordt geleverd, wat de specifieke werkzaamheden ook moge zijn. Ten eerste kunt u daarom verwachten dat een allround stucadoorsbedrijf alle facetten op het gebied van stucwerk begrijpt en hier goed mee om kan gaan. Op het gebied van stucwerk zijn er vele soorten, ook hierbij is het van belang dat een allround stucadoorsbedrijf dit perfect onder de knie heeft.

Stucwerk is er in allerlei soorten en maten. Je heb het basis stucwerk zoals pleisterwerk of raapwerk, maar je hebt ook soorten stucwerk waarvoor ingewikkelde versieringen en decoraties gemaakt moeten worden. Dit vereist kennis en vakmanschap, want zeker in het geval van vrije stuc (stucwerk verzorgen zonder sjablonen) moet het werk precies worden uitgevoerd. Het is dan ook een eis die u mag stellen aan een goed allround stucadoorsbedrijf: zij dienen om te kunnen gaan met alle soorten stucwerk.

Een allround stucadoorsbedrijf dient daarnaast een garantie voor kwaliteit te zijn. Los van de prijs. Stucwerk heeft een grote invloed de muur (of andere ondergrond zoals een plafond of gevel) waarop deze laag wordt geplaatst. Niet alleen is stucwerk bepalend voor de look van een ondergrond, maar ook dient deze laag ter bescherming en versteviging. Bovendien kan het ook nog dienen als voorbereiding op bijvoorbeeld schilderen of behangen.

Ook een offerte kunt u al veel aflezen van een bedrijf. Iedere persoonlijke situatie is uniek, zowel wat er mogelijk is qua budget als de woning waarin het stucwerk geplaatst moet worden. Er is geen oplossing die voor iedere klant toe te passen is. Een persoonlijke aanpak is vereist. Er is geen manier om stucwerk plaatsen te standaardiseren, en iedereen die dit wel probeert levert simpelweg slechtere resultaten op. Een persoonlijk aanpak op maat voor uw situatie is daarom een andere vereiste die u kunt stellen aan een allround professional.

Om een allround stucadoorsbedrijf te worden, kan een bedrijf niet beschikken over louter een jaar ervaring. Allround word je als bedrijf door jaren aan ervaring te hebben met diverse soorten stucwerk. Zo krijgt een bedrijf zelfs de meest complexere soorten stucwerk onder de knie. Al doende leert men immers. Dat geldt ook voor bedrijven. Ervaring is dan ook een goede indicator van de kwaliteit van het werk dat geleverd zal worden. Immers overleef je het als bedrijf niet zoveel jaren zonder kwaliteit aan klanten te leveren.

Tot slot dient een stucadoor meer dan een stucadoor te zijn. Alleen het uitvoeren van de werkzaamheden is niet genoeg, als bedrijf dient men ook de klant te voorzien van persoonlijk advies op maat. Als er vragen zijn, dient de stucadoor beschikbaar te zijn om antwoord te geven. Met raad en daad de klant bijstaan, is het devies. Wanneer als bedrijf aan al deze criteria wordt voldaan, kan men met recht spreken van een allround stucadoorsbedrijf. En daarom durven wij het aan onszelf zo te bestempelen. Menig klant is het met ons eens.

Stucadoor aan het werk

Waarvoor kunt u terecht bij een allround stucadoorsbedrijf?

Alle werkzaamheden op een rijtje

Het werd al eerder aangegeven, maar van een allround stucadoorsbedrijf mag u verwachten dat u voor allerlei klussen op het gebied van stucwerk bij hen terecht kunt. Anders is er weinig ‘allround’ aan een bedrijf. Voor welke soorten stucwerk kunt u bij ons stucadoorsbedrijf terecht?

Pleisterwerk in allerlei soorten en maten

De meest toegepaste vorm van stucwerk is pleisterwerk. Hierbij wordt een laag op een ondergrond aangebracht, meestal een muur, waarbij het de bedoeling is dat deze zo vlak, glad en egaal mogelijk is. Deze laag ziet er niet alleen goed uit, maar beschermt de ondergrond en verzorgt ondersteuning. Bovendien kan deze laag beschilderd dan wel behangen worden, waardoor het plaatsen van deze soort stucwerk een logische stap is wanneer er flink verbouwd wordt.

Het plaatsen van pleisterwerk kan zelfs specifiek gericht zijn op het klaar maken van de laag voor het behangen of het verven. Hiervoor rekent een stucadoor dan ook een speciaal tarief. Daarnaast is het mogelijk om pleisterwerk al van een kleur te voorzien, zodat behangen of schilderen niet meer nodig is. Dit kost meer, maar u bespaart tegelijkertijd op schilderkosten.

Standaard pleisterwerk is van nature aan de dunne kant. Het minimum ligt hierbij rond de 8 mm, gemiddeld moet u rekenen op een dikte van 1 tot 2 cm. Er zijn ook dikkere varianten van pleisterwerk beschikbaar. Dit wordt raapwerk genoemd. Diktes van raapwerk liggen al snel tussen de 3 en 4 cm. Het zal u niet verbazen dat de kosten die hiermee gepaard gaan ook wat hoger liggen dan bij normaal pleisterwerk.

Daarnaast kan pleisterwerk voorzien worden van versieringen, decoraties en/of ornamenten. Vaak kan een stucadoor gebruik maken van sjablonen om deze decoraties in het stucwerk te creëren. Echter kan een klant complexere designs in het stucwerk terug willen zien. In dat geval kan het zijn dat een sjabloon niet voldoet. In dat geval moet de stucadoor handmatig de complexe vorm in het stucwerk creëren. Dit vereist een hoop vakmanschap. Van een allround stucadoorsbedrijf mag u verwachten dat zij hier goed mee om kunnen gaan.

Spack spuitwerk

Is uw budget niet al te groot en bent u op zoek naar een soort stucwerk die relatief snel uitgevoerd kan worden? Dan is Spack spuitwerk iets voor u. Het mooiste resultaat levert het misschien niet op, maar Spack spuitwerk is desalniettemin degelijk en ziet er prima uit. Bovendien is Spack spuitwerk het goedkoopste alternatief van dit moment.

Deze lage prijs is te verklaren door het feit dat Spack spuitwerk machinaal wordt uitgevoerd. Van een allround stucadoorsbedrijf mag u verwachten dat zij ook met machinale taken goed om kunnen gaan. Spack spuitwerk creëert een korrelachtige textuur die zowel geschikt is voor muren en wanden als plafonds. Als u op uw budget moet letten, is dit type stucwerk een goed alternatief.

Hoe gaat een allround stucadoorsbedrijf voor u aan de slag?

Stappenlijst

Heeft u besloten welke soort stucwerk u voor ogen heeft? Met of zonder decoraties? In dat geval kan het stucadoorsbedrijf voor u aan de slag. Ten eerste wordt u voorzien van persoonlijk advies op maat. Zijn uw wensen wel mogelijk? Wat is het beste plan van aanpak? Natuurlijk heeft u inspraak op elke stap van het proces. Wanneer er een definitief plan is gemaakt, kan er begonnen worden met de voorbereidingen op het plaatsen van het stucwerk.

Het belang van een goede voorbereiding met betrekking tot stucwerk mag niet onderschat worden. Hier wordt de basis gelegd voor het hele project. Als men hier steken laat vallen, kan dit leiden tot een minder eindresultaat en ontevreden klanten. Dit kan een allround bedrijf niet laten gebeuren.

Het begint met het reinigen van de ondergrond. Een simpele doch essentiële taak. Vuiligheid kan, mits het niet weggehaald wordt, leiden tot een minder resultaat. Het voorkomt dat een vlak geheel egaal kan worden, en het ziet er daarnaast niet goed uit. Goed schoonmaken voorkomt dergelijke problemen.

Daarnaast dienen zwakke plekken ondersteuning te krijgen aan de hand van gaas. Vooral overgangsplekken tussen de ene muur en een andere muur of tussen muur en plafond zijn risicoplekken. Hier ontstaan geregeld breuken en scheuren. Gaas voorkomt dit. Hierna kan een oppervlak een voorstrijkmiddel krijgen. Wanneer dit is uitgevoerd, kan de mix voor het stucwerk gemaakt worden. Hierna kan het stucwerk geplaatst worden door de professional.

De vele voordelen van een allround stucadoorsbedrijf

Waarom u kiest voor Stucadoor Gigant

Hopelijk heeft u nu een goed beeld gekregen van wat u mag verwachten van een allround stucadoorsbedrijf. Zij dienen goed om te kunnen gaan met de diverse soorten stucwerk die er zijn, zowel voor binnen als voor buiten. Zij bezitten de expertise en de ervaring om iedere klus tot een goed einde te brengen. Een mooie prijs – kwaliteit verhouding is hierbij mooi meegenomen.

Het voordeel van dit specifieke allround stucadoorsbedrijf is dat wij een landelijk opererend bedrijf zijn. Waar u ook woont in Nederland, bij ons kunt u terecht voor verscheidene klussen op het gebied van stucwerk. Of het nu gaat om binnen of buiten, het plafond of de muren, wij helpen u graag uit de brand. Interesse? Via onze site is het simpel om geheel vrijblijvend een gratis offerte aan te vragen.

Onze diensten

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@stucadoorgigant.nl