STUCADOOR GIGANT

Betaalbaar en betrouwbaar

Voordelige stucadoor

Voordelige stucadoor gezocht? U vindt deze hier!

Stucadoor Gigant is de aller voordeligste!

Als u op zoek bent naar een voordelige stucadoor, hoeft u nu niet meer verder te zoeken. We zijn natuurlijk allemaal Nederlands, en als wij ergens blij van worden dan is het wel een goede prijs. Maar tegelijkertijd is de Nederlandse consument ook kritisch. Wij settelen niet zomaar voor alles met een goedkope prijs. Voordeel is mooi meegenomen, maar hierbij willen we niet inboeten op het gebied van kwaliteit. Dit geldt ook als het gaat om stucwerk.

Vaak wordt gedacht dat de kosten van een stucadoor gerelateerd zijn aan de kwaliteit die geleverd wordt. Hoe duurder, hoe beter. Echter hoeft dit niet per se waar te zijn. Het belangrijkste waar u op moet letten is de prijs – kwaliteit verhouding. Scherpe prijzen en een hoogwaardige kwaliteit kunnen wel degelijk hand in hand gaan. Dat is onze kracht. Jarenlang heeft dit ons al vele tevreden klanten opgeleverd. Wordt jij er ook één van?

Stucadoor
Stucwerk

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een voordelige en professionele stucadoor nodig? Stucadoor Gigant helpt u verder!

Uitstekende prijzen, kwalitatief stucwerk en erkende stucadoors

Prijs-kwaliteitverhouding van een voordelige stucadoor

Wij vinden het van groot belang dat iedereen over goed stucwerk kan beschikken. Of dit met of zonder decoraties is, of dit voor uw muur, gevel, wand of plafond is. Wij kunnen dit als voordelige stucadoor leveren met een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. U weet bij ons wat u kunt verwachten: scherpe prijzen met een hoogwaardig resultaat. Dat is onze kracht.

Stucadoor aan het werk

Hoe gaat een voordelige stucadoor te werk?

Stucadoor Gigant houdt de kosten laag

Om de kosten laag te houden, is het van groot belang om zo efficiënt mogelijk te werken. Bij het plaatsen van stucwerk op een muur, wand, gevel of plafond kunnen er geen bochten afgesneden worden. U dient alles naar behoren te doen, anders zult u dit terug zien in het eindresultaat. Echter kan er, door een goede planning te maken en alles zo efficiënt mogelijk uit te voeren, bespaard worden op de uren. En dat zorgt er voor dat u lagere kosten heeft.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Een naar behoren uitgevoerde voorbereiding legt het fundament voor het plaatsen van het stucwerk. Als een bouwproject uitgevoerd moet worden, gaat u immers ook niet zonder definitief ontwerp aan de slag. Sommige werkzaamheden tijdens de voorbereiding lijken niet significant, maar het slecht uitvoeren hiervan kan toch zijn weerslag hebben op het algehele resultaat. Daarom is een goede voorbereiding van groot belang, en kan dit er voor zorgen, mits goed uitgevoerd, dat de kosten voor u voordeliger zijn.

Ten eerste is het van belang om de ondergrond goed schoon te maken. Op een muur, plafond of gevel kunnen diverse soorten vuil aanwezig zijn. Denk aan stof en dergelijken. Als dit niet verwijderd wordt, kunt u dit terug zien in het eindresultaat. Wat een glad en vlak eindresultaat behoort te zijn, wordt imperfect gemaakt door een beetje stof of ander vuil. Dat kan natuurlijk niet. Daarom is het van belang de ondergrond grondig te reinigen vooraf.

Hierna moet er gekeken worden of een aantal plekken op de te bewerken ondergrond verstevigd dienen te worden. Er zijn overgangsplekken, bijvoorbeeld tussen muur en muur of tussen muur en plafond, die vatbaarder zijn voor scheuren of breuken. Door deze te verstevigen met gaas wordt voorkomen dat hier scheuren, breuken en dergelijken kunnen ontstaan. Als er immers scheuren of breuken ontstaan, leidt dit tot hogere kosten voor u. Eén van de redenen waarom wij een voordelige stucadoor kunnen zijn, is omdat er secuur te werk gegaan wordt. Hierdoor wordt schade voorkomen en besparen wij u kosten.

Hiermee is de voorbereiding nog niet klaar. De ondergrond kan namelijk behoefte hebben aan een voorstrijkmiddel. Ook voorstrijken leidt tot een mooier resultaat, vooral op het gebied van een evenredige kleurverdeling. Want, laten we eerlijk zijn, donkere of lichte plekken ruïneren het uiteindelijke resultaat. Door goed voor te strijken wordt dit voorkomen. Ook dit kan u dus kosten op het gebied van de afwerking besparen. Een degelijke voorbereiding maakt ons tot zo’n voordelige stucadoor.

Voor welke soorten stucwerk kan ik terecht bij een voordelige stucadoor?

Welke soorten stucwerk, Stucadoor Gigant u kan aanbieden

U heeft de invloed van onze grondige voorbereiding op de kosten voor u kunnen zien. Als we de voorbereiding hebben afgerond, wordt er overgegaan op het plaatsen van het pleisterwerk. Wij zijn een veelzijdig stucadoorsbedrijf met veel ervaring op het gebied van verschillende typen stucwerk. Voor welke soorten stucwerk kunt u onze hulp inschakelen?

Pleisterwerk

De meest gekozen soort stucwerk is pleisterwerk. Dit is het soort stucwerk dat in de meeste reguliere woning wordt uitgevoerd. Dit dient meestal uitgevoerd te worden zodat daarna een muur behangen of geverfd kan worden. Om dit optimaal uit te kunnen voeren, dient een ondergrond zo vlak en zo glad mogelijk te zijn. Vuiligheden mogen geen factor zijn en ongelijkheid dient helemaal verdwenen te zijn.

Zoals al werd aangestipt, is het mogelijk dat u besluit om een ondergrond te laten behangen of te laten schilderen. Ook kunt u dit zelf uitvoeren natuurlijk. In dat geval kiest u dus voor respectievelijk behangklaar stucwerk of schilderklaar stucwerk. Hierbij is het stucwerk geoptimaliseerd voor beide klussen, zodat u meteen aan de slag kunt gaan en u deze klus eenvoudiger zelf kunt uitvoeren. Naast dat we een voordelige stucadoor zijn, besparen we u dus ook tijd en moeite.

Als het gaat om gewoon pleisterwerk, moet u denken aan de wat dunnere varianten. Wanneer u kiest voor dikker pleisterwerk, spreekt men van raapwerk. Dunnere varianten kunnen op hun dunst een dikte van 8 mm hebben, terwijl raapwerk al snel een dikte van rond de 4 cm kan hebben. Alhoewel pleisterwerk en raapwerk vaak door elkaar gehaald wordt, is er dus één duidelijk verschil: de dikte van de laag.

Pleisterwerk is voor vele woningen de beste optie, en het is dan ook logisch dat dit één van de werkzaamheden is die wij het meeste uitvoeren. Hier hebben wij vele jaren aan ervaring mee en dit leidt dan ook altijd tot een resultaat waar u 100% tevreden over zult zijn. Bovendien is pleisterwerk een optie die bij menig huishouden in het budget past (alhoewel er ook een goedkopere optie is, later hierover meer). Pleisterwerk door een voordelige stucadoor maar met een goede kwaliteit: wij leveren het beste van beide werelden.

Spack spuitwerk

In de vorige paragraaf over pleisterwerk werd al aangestipt dat er nog een goedkopere variant mogelijk is. De voordelige stucadoor kan nog voordeliger voor u zijn, mits u gebruik maakt van Spack spuitwerk. Wat deze methode zo goedkoop maakt? Dit komt omdat Spack spuitwerk, in tegenstelling tot andere soorten stucwerk, machinaal wordt uitgevoerd. Het is niet verwonderlijk dat aan de arbeid van een vakman meer kosten verbonden zitten dan aan een machine.

Natuurlijk merkt u het verschil tussen machinaal aangebracht stucwerk en stucwerk dat aangebracht is door een professional. Machinaal aangebracht stucwerk zoals Spack spuitwerk kan sneller aangebracht worden, maar voor het beste resultaat is het werk van een vakman nog altijd het beste. Desalniettemin kan Spack spuitwerk er prima uitzien. Bovendien heeft u de keuze, er kan gevarieerd worden qua materialen.

Over het algemeen geeft Spack spuitwerk een korrelachtige textuur aan de ondergrond waarop dit aangebracht wordt. U kunt dus variëren, wat tevens een ander resultaat oplevert. Alhoewel wij persoonlijk vinden dat wij handmatig de beste resultaten kunnen leveren, ziet Spack spuitwerk er desalniettemin goed uit. En dat voor een lage prijs. Bovendien kan Spack spuitwerk met een kleurtje aangebracht worden op de ondergrond. Dat scheelt u de tijd, moeite en kosten van zelf schilderen.

Sier pleisterwerk

Pleisterwerk is er in diverse varianten, en sier pleisterwerk is naast normaal pleisterwerk de meest gekozen variant. Hier hebben wij vele jaren aan ervaring mee en dit kunnen wij optimaal uitvoeren, voor welke decoratie u ook kiest. U kunt uw stucwerk op deze wijze voorzien van een unieke look. Daarnaast is het ook mogelijk om sier pleisterwerk van een kleurtje te voorzien. Ook in dit geval scheelt dat u de tijd, moeite en kosten van het zelf schilderen.

Vrije stuc

Qua decoraties kunnen er een hoop gradaties zijn qua complexiteit. Sommige designs kunnen eenvoudig gemaakt worden middels sjablonen, maar voor de echte moeilijke en unieke decoraties is dit simpelweg niet mogelijk. Een vaste vorm kan niet gebruikt worden, wat de reden is waarom men spreekt van vrije stuc. Zonder sjabloon gaat een stucadoor aan de slag voor u.

U snapt wel dat hiervoor echt vakmanschap vereist is. Er is geen sjabloon waarop terug gevallen kan worden, het komt nu echt aan op de professionaliteit en expertise van de stucadoor. Gelukkig zit u in dat geval bij ons goed. Wij zijn misschien een voordelige stucadoor, maar onze mensen verstaan hun vak. Ook vrije stuc kunnen wij perfect voor u uitwerken. Decoratie op maat is mogelijk.

Welke andere voordelen heeft een voordelige stucadoor?

Concurrerende tarieven voor hetzelfde professionele resultaat

U heeft kunnen lezen dat u voor verschillende soorten stucwerk bij ons terecht kunt. Wij zijn met recht te bestempelen als een allround specialist. Wij zijn een voordelige stucadoor, en wij staan daarnaast bekend om onze uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. Daarnaast zijn we landelijk actief, dus iedereen kan bij ons terecht. Dit alles maakt ons tot de beste keuze voor iedereen. Benieuwd wat er mogelijk is voor u? Vraag geheel vrijblijvend de offerte aan via onze site.

Onze diensten

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@stucadoorgigant.nl