STUCADOOR GIGANT

Betaalbaar en betrouwbaar

Stucadoorsbedrijf

De kracht van een professionele stucadoor

Waarom u een professionele stucadoor moet inschakelen!

Het belang van een professionele stucadoor moet niet onderschat worden. Vaak wordt gedacht dat kosten van een stucadoor hoger liggen bij vakmensen die kwaliteit leveren. Echter is dit een achterhaalde gedachte: waar het om draait is een optimale prijs – kwaliteit verhouding. Wij laten al jaren zien dat u niet de volle mep hoeft te betalen om toch te genieten van stucwerk van een hoogwaardige kwaliteit. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Dat een professionele stucadoor goed om moet kunnen gaan met diverse soorten stucwerk en elke keer weer kwaliteit dient te leven aan klanten, staat als een paal boven water. Maar een professionele stucadoor is meer dan dat. Een bedrijf dient ook als klankbord te dienen voor een klant. Immers heeft iedere klant zijn eigen voorkeuren, en heeft iedere woning of gebouw zijn eigen aanpak nodig.

Daarom is het van belang dat een professionele stucadoor altijd persoonlijk advies op maat levert. Geen enkel project is hetzelfde, er is elke keer weer een andere aanpak nodig, hoeveel sommige woningen ook op elkaar lijken. Bovendien kan het zijn dat u complexe decoraties wilt laten aanbrengen, maar u niet zeker weet wat mogelijk is. Een professional voorziet u niet alleen van advies, maar laat u middels een offerte ook zien wat mogelijk is en hoeveel dit u zou kosten.

Advies moet dus altijd gericht zijn op uw persoonlijke situatie, zowel qua woning of gebouw als qua financiële situatie. Alhoewel wij een voordelige stucadoor zijn, betekent dit niet automatisch dat iedere vorm van stucwerk binnen uw budget past. Het is van belang hier eerlijk over te zijn, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook in dit opzicht leveren wij advies op maat.

Dat kwaliteit geleverd wordt is een feit. Maar een bijkomend voordeel van het inhuren van een stucadoorsbedrijf is het simpele feit dat u zo uzelf tijd, moeite en rommel bespaart. Er zijn ervaren doe-het-zelvers die soms nog wel eens overwegen om het stucwerk zelf te plaatsen. Of dit slim is, is de vraag. Immers verkrijgt u het beste resultaat door een vakman in te huren.

Bovendien kost het plaatsen van stucwerk veel tijd. Hiervoor zult u vrij moeten nemen van werk, veel in de avonden en in de weekenden moeten werken en bovendien bent u in dit geval ook zelf verantwoordelijk voor het opruimen van de rommel. Voor dat u het weet zit u in het programma ‘Help, Mijn Man is Klusser’. Een stucadoor levert kwaliteit, bespaart u tijd en moeite en zorgt er voor dat de rommel van de dag opgeruimd wordt.

Daarnaast staan wij niet alleen bekend als een professionele stucadoor, maar ook als een allround stucadoorsbedrijf. Niet alleen voor het standaard pleisterwerk kunt u bij ons terecht, maar diverse variaties aan stucwerk kunnen wij voor u plaatsen. Welke hiertoe behoren? Hieronder doen we een greep uit de keuzes die er op dit vlak zijn.

Stucadoor
Stucwerk

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een voordelige en professionele stucadoor nodig? Stucadoor Gigant helpt u verder!

Welke soorten stucwerk kan een professionele stucadoor voor u uitvoeren?

Wat voor stucwerk wij kunnen leveren aan u

Alhoewel vele mensen voor hun woning kiezen voor standaard pleisterwerk, is dit niet het enige soort stucwerk waar u voor kunt kiezen. Een professionele stucadoor dient goed om te kunnen gaan met de verschillende soorten stucwerk die er zijn. Door jaren aan ervaring weet een goede stucadoor precies wat elke vorm van stucwerk nodig heeft voor het beste resultaat. Hieronder worden een aantal van de soorten stucwerk die wij voor u kunnen uitvoeren voor u op een rijtje gezet.

Pleisterwerk

Het type stucwerk dat veruit het meest geplaatst moet worden op de muren binnen de woningen van mensen is pleisterwerk. Dit is dan ook de variant waar mensen aan denken als ze denken aan stucwerk. Hierbij is het doel om de muur (of plafond, of gevel) te voorzien van een laag die geheel vlak, glad en egaal is. Niet alleen beschermt en verstevigd dit pleisterwerk uw muur, maar dit pleisterwerk kan ook als basis dienen voor verdere bewerkingen.

Immers kiezen de meeste mensen er niet voor om een kale muur in hun huis te laten staan. Na het plaatsen van het stucwerk willen zij dit zelf bewerken (of laten zij dit doen door een professional). De meest gekozen varianten zijn het beschilderen van de muren of het behangen van de muren. Een stucadoor dient dan ook de muren hiervoor klaar te maken. Daarom is het zo van belang dat een muur zo vlak en glad mogelijk wordt gemaakt. Zo kunt u meteen aan de slag als het stucwerk geplaatst is.

Normaal pleisterwerk heeft meestal een dunne dikte, waarbij de dunste varianten een dikte van 8 mm hebben. Echter is het ook mogelijk om een wat dikkere vorm van pleisterwerk te laten plaatsen door een professionele stucadoor. Alhoewel dit tot het pleisterwerk behoort, wordt dit over het algemeen gezien als raapwerk. Raapwerk heeft veelal een dikte van rond de 4 cm, een stuk dikker in vergelijking met regulier pleisterwerk.

Pleisterwerk is dus de meest gekozen optie onder de Nederlandse consument. Dit is niet onlogisch gezien het feit dat het geschikt is voor de meeste normale woningen. Al meerdere jaren leveren wij resultaten waar onze klanten 100% tevreden over zijn. Door onze goede prijs passen wij ook bij in het budget, zonder hierbij in te boeten op het gebied van kwaliteit. Meer info over pleisterwerk? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onze site.

Spack spuitwerk

Pleisterwerk is de standaard op het gebied van stucwerk. Het is basic, betaalbaar, goed uit te voeren en geschikt voor de meeste woning. Maar wist u dat er ook nog een goedkopere variant is waar u voor kunt kiezen? Pleisterwerk is immers handwerk, dat met veel zorg en moeite wordt uitgevoerd door een stucadoor. Het grote voordeel van Spakc spuitwerk, en waardoor zoveel tijd en kosten bespaard kunnen worden, is het feit dat deze soort stucwerk middels een machine uitgevoerd kan worden.

Een machine werkt snel en geoptimaliseerd, en kan binnen no time een laag aanbrengen op een muur. Hierdoor zal er minder tijd besteed worden aan het stucwerk, wat u dus lagere kosten oplevert. Een professionele stucadoor heeft hier weinig tijd voor nodig. In de handen van een goede stucadoor kan deze machine prima resultaten leveren. Of dit net zo mooi is als andere soorten stucwerk, hangt af van uw eigen preferenties. Maar voor mensen met een lager budget is dit een prima alternatief.

Een ander pluspunt van Spack spuitwerk is het feit dat u kunt kiezen uit meerdere soorten materialen. De norm op het gebied van dit type stucwerk is een korrelachtige substantie die uw muur (of plafond) voorziet van een korrelachtige textuur. Alhoewel de mooiste resultaten op andere wijzen geleverd worden, is Spack spuitwerk snel en efficiënt uit te voeren en zijn de resultaten adequaat. Bovendien kan dit spuitwerk met een kleur aangebracht worden, zodat u zelf niet meer hoeft te schilderen of te behangen.

Meerdere soorten sier & decoratie pleisterwerk

Gewoon pleisterwerk is niet voorzien van versieringen en decoraties. Echter is dit wel een mogelijkheid. Door het gebruik van sjablonen kunnen deze decoraties snel geplaatst worden, wat u kosten zal schelen. Sierlijsten, ornamenten, trek- en draaiwerk, schuurwerk en diverse soorten (imitatie) marmer kunnen gebruikt worden om het stucwerk op te leuken. Voor de mogelijkheden op het gebied van decoraties kunt u ons altijd een mail sturen. Wij hebben vele jaren aan ervaring, waardoor er veel mogelijk is op dit vlak.

Vrije stuc

De meest complexe vorm van stucwerk is de vrije stuc. Waar bij reguliere decoraties gebruik gemaakt kan worden van een sjabloon, is dit bij complexe decoraties niet mogelijk. Dit wordt ook wel vrije stuc genoemd. Omdat er niet terug gevallen kan worden op een sjabloon, zal de stucadoor al zijn vakmanschap moeten aanspreken om de decoratie te realiseren die u voor ogen hebt. Ook met vrije stuc hebben wij jaren aan ervaring. Deze uitdaging nemen wij dan ook graag aan.

Stucadoor aan het werk

Een aantal extra voordelen van een professionele stucadoor

Stucadoor Gigant houdt de kosten laag en helpt u verder!

U hebt al kunnen lezen dat wij als professionele stucadoor bekend staan om onze uitstekende prijs – kwaliteit verhouding en dat u voor diverse soorten stucwerk bij ons terecht kunt. Wij hebben meerdere jaren aan ervaring met al deze verschillende typen stucwerk, en weten precies wat nodig is om een resultaat neer te zetten waar u 100% tevreden mee zult zijn.

Bovendien denken wij al met u mee vanaf de eerste minuut. Wij luisteren naar uw voorkeuren en wensen, zeker als het gaat om decoraties, en proberen deze zo nauwkeurig mogelijk in het geheel te verwerken. Zelfs vrije stuc gaat ons niet te ver, de meest complexe versieringen kunnen wij in het stucwerk verwerken. Voor de mogelijkheden op dit vlak kunt u ons altijd een mailtje sturen of een offerte aanvragen.

Wij zien onszelf dan ook als een allround stucadoorsbedrijf. Bovendien zijn we in het hele land actief, dus iedereen kan gebruik maken van onze diensten. Interesse? Via onze website kunt u eenvoudig, snel en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor andere vragen kunt u ons altijd een mailtje sturen, wij trachten zo snel mogelijk te reageren.

Stucadoor Gigant - Landelijk opererend stucadoorbedrijf

Wij helpen u van Haarlem tot aan Hoek van Holland

Wist u dat wij een landelijk opererend stucadoorbedrijf zijn? Vele bedrijven zijn louter actief in de regio, maar in het hele land zijn er mensen die hulp nodig hebben. De behoefte aan stucadoorsdiensten is groot, en hier helpen wij dan ook graag bij. Natuurlijk heeft u wel een aantal eisen aan een landelijk opererend stucadoorbedrijf. U bent niet zomaar tevreden met ieder bedrijf. Waar let u op als u kiest voor een landelijk opererend stucadoorbedrijf?

De voordelen van een landelijk opererend stucadoorbedrijf

Waarom u kiest voor een stucadoorsbedrijf die u door heel Nederland helpt

Vele stucadoorbedrijven kiezen er voor om alleen in de regio te opereren. Wij vinden het echter van groot belang dat iedereen gebruik kan maken van onze diensten. Wij willen mensen helpen bij het realiseren van hun ideale stucwerk, of dit nu met of zonder decoraties is. Wat voor soort woning of gebouw ook onder handen moet worden genomen, wij zijn er klaar voor.

Als landelijk opererend stucadoorbedrijf krijgen wij, meer dan andere bedrijven, te maken met uiteenlopende soorten stucwerk die geplaatst moeten worden. In de loop der jaren hebben wij dan ook veel ervaring opgebouwd op al deze vlakken. Bovendien is aan ons arsenaal der materialen te zien dat wij voor diverse soorten werkzaamheden zijn in te schakelen. Zo maken wij gebruik van een:

  • Speciekuip: nadat voorbereidingen zoals schoonmaken, bedekken met gaas en prepareren met een voorstrijkmiddel zijn uitgevoerd, is het tijd om de mortel mix te maken. Deze kan bestaan uit diverse soorten materialen zoals gips, specie, water, pleister en/of mortel. Om dit optimaal te mixen, is een grote ton nodig. De speciekuip dient als de ton waarin de mix geprepareerd wordt.
  • Boormachinemixer: U snapt wel dat er ook nog gereedschap nodig is om de mix ook daadwerkelijk gemixt te krijgen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een boormachinemixer, een groot stuk gereedschap dat perfect is voor deze taak. Deze kan voorzien worden van een garde.
  • Raapbord: als de mix gemaakt is, kan er begonnen worden met het plaatsen van het stucwerk. Hiervoor zijn diverse soorten materialen nodig. Ten eerste is er het raapbord. Dit kan gebruikt worden om de mix op de muren aan te brengen. Maar er kan ook gebruik gemaakt worden van een…
  • Raapspaan: dit materiaal is in de vorm van een rechthoek en kan ook gebruikt worden om het stucwerk op de muur te plaatsen.
  • Rei: de bedoeling van stucwerk is voornamelijk dat de laag die aangebracht wordt glad en strak is. Een rei is het voornaamste materiaal dat gebruikt wordt om de laag egaal te maken. Ook een mes of schuurgaas kan gebruikt worden om muren zo glad mogelijk te maken.
  • Paleerijzer: soms zijn de beoogde decoraties complex, en is de uitvoer van vrije stuc noodzakelijk. Dit is een moeilijke taak die veel vakmanschap vereist. Een paleerijzer kan gebruikt worden voor dit complexere stucwerk.
  • Profielen en/of latten: voor het beste eindresultaat.

Zoals u kunt zien, behoort een landelijk opererend stucadoorbedrijf vele materialen en gereedschappen tot zijn beschikking te hebben. Immers heeft iedere klant zo zijn eigen wensen, en kan het plaatsen van stucwerk bij de ene persoon uitdagender en complexer zijn dan bij de andere persoon. Daarom hebben wij zoveel gereedschappen klaar liggen om gebruikt te worden.

Onze diensten

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@stucadoorgigant.nl